Mary mænger sig med superstjernerne

fredag d. 14. november 2014 kl: 8. 45 Af: Ritzau Fokus
 

Kronprinsessen havde taget Frederik med til prisuddelingen i Berlin.

Kronprinsessen havde taget Frederik med til prisuddelingen i Berlin. Foto: Markus Schreiber/AP

Kronprinsesse Mary modtog torsdag aften den prestigefyldte Bambi-pris for sit arbejde med at sætte fokus på vold i hjemmet.

Det er ikke kun i Danmark, at kronprinsesse Marys sociale arbejde og engagement vækker beundring.

Johnny Reimar: -Sådan startede Dansktoppen

Kronprinsessen modtog nemlig torsdag aften Tysklands mest prestigefyldte mediepris, Bambi-prisen, i kategorien “velgørenhed” ved en stor prisuddeling i Berlin. Prisen fik hun for sit engagement og sin evne til at sætte fokus på vold i hjemmet.

Efter kronprinsessen havde modtaget prisen var det lige ved at gå galt, da den lange kjole var ved at spænde ben for kronprinsessen ned ad trapperne fra scenen. Men den danske kongelige bevarede roen og genfandt balancen.

Foruden prisen til kronprinsessen blev der også uddelt Bambi-priser i flere andre kategorier, og en lang række internationale kendisser deltog i prisuddelingen.

“Kill Bill”-skuespillerinden Uma Thurman høstede således prisen for bedste internationale skuespillerinde, mens det irske rockband U2 blev hædret ved at tage prisen for bedste internationale musik. Derudover optrådte rockbandet også til prisuddelingen.

En Bambi-award gives til personer, som har gjort sig særligt bemærket inden for deres arbejdsområde, og ofte er det kendte mennesker, som Bambi-juryen vælger.

Personer som for eksempel Shakira, Elton John og Justin Bieber har i tidens løb løftet den gyldne statuette, og kronprinsessen melder sig derfor ind i en eksklusiv klub af Bambi-vindere.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu