Mascha Vang giver datter “feriepille”

tirsdag d. 16. januar 2018 kl: 8. 55 Af: Elo Christoffersen
Mascha Vang giver datter feriepille
Mascha Vangs datter får en "feriepille" ombord på flyet til Thailand. Det falder ikke i god jord hos alle. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix (Arkivfoto)

Mascha Vangs datter får en "feriepille" ombord på flyet til Thailand. Det falder ikke i god jord hos alle.

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia holder i øjeblikket ferie i Thailand.

Bloggeren fortæller i et indlæg på sin blog, at hun på flyturen til Thailand gav datteren en “feriepille”:

– Det er en rigtig charter vi er kommet på her kan jeg fortælle jer, det har vi altså ikke prøvet før. Men turen tog kun 10,5 timer, hvilket jo bare er en smuttur, hvis man ser bort fra konstant hysterisk skrigende charterbørn. Lige dér er min datter altså helt suveræn, hun har altid været fantastisk at flyve med. Men okay, jeg vil også hellere give hende en “feriepille” end hun får en dårlig oplevelse og generer en hel flyver, så når vi har spist, hygget og al underholdningen er gennemgået, får hun en lille melatoninpille, som gør hende naturlig søvnig, uden overhovedet at være i nærheden af en sovepille. Jeg bruger dem altid til at rette op på jetlag, og de fundet ganske harmløst i håndkøb til netop det samme, skriver Mascha Vang på sin blog.

Men det at give datteren en melatonipille falder ikke i alle læsernes smag på bloggen.

Mascha møder kritik fra læsere

Eksempelvis skriver en kvinde, der hedder Birgit:

– Jeg ville ved gud aldrig begynde at putte piller i mit barn på grund af en flyvetur. Samtidig ville jeg heller ikke byde andre passager 10 timer med skrigetur. Er godt klar over, at man ikke kan vide hvordan børnene reagerer, men jeg har også været en tur i Thailand, hvor der i flyet var et par tvillinger på 7-8 måneder der skreg og skreg næsten hele tiden. I forvejen er der ikke meget plads og disse sad på skødet af far og mor. Mascha skriver at flyet var fuld af skrigende unger. Måske skulle forældre tage på en kortere flyvetur med så små børn, skriver Birgit på bloggen.

Mascha Vang dropper tøjet og springer helt nøgen i bølgen blå

Mascha Vang vil ikke kommentere kritikken, der findes på hendes blog:

– Prøv at høre her. Jeg gider ikke at stå til regnskab for det. Det er total fjollet. Folk burde tage at slappe lidt af. Det er snart vanvittigt, at man intet kan skrive eller gøre, før folk skal mene noget om det…..åh!, siger en tydeligt irriteret Mascha Vang til Ekstra Bladet.

Læge Jerk W. Langer fortæller til Ekstra Bladet, at der ikke er noget farligt i, at tage melatoninpiller. Men hvis forældre giver sine børn sådan en pille for at styre dem under flyturen, så bør de i følge lægen tage sig sammen.

Kendte promoverer deres små børn på nettet

Melatonin regulerer døgnrytmen

Melatonin har specielt to funktioner, skriver Netdoktor.

Regulering af vores døgnrytme og regulering af hormoner i kroppen. Bivirkningerne ved at tage melatonin er få og sjældne, hvis man tager det en enkelt gang for at undgå jetlag. Dog ved man ikke så meget om, hvordan melatonin virker på kroppen, hvis man tager det i længere perioder, og derfor anbefales det kun, at tage det kortvarigt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu