Mascha i trusse-dilemma: -Jeg lignede en indsnøret bayonne-skinke

fredag d. 25. august 2017 kl: 9. 56 Af: Elo Christoffersen
Mascha Vang lingeri
- De utrolig mange tynde elastikker i siderne og gudhjælpemig også henover numsen, får mig til at ligne en indsnøret bayonne-skinke, skriver Mascha Vang. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix (Arkivfoto)

Mascha Vang vil gerne have sjovt undertøj, men det kan nu også blive lidt for sjovt, afslører hun på sin blog.

Blogger Mascha Vang, der er single, er måske kommet nærmere på, hvilken slags mand hun søger – hvis hun altså skal have en mand.

Det skriver hun på sin blog.

Tanken kommer efter en shoppetur i det lokale indkøbscenter.

Mascha Vang dropper tøjet og springer helt nøgen i bølgen blå

Her kiggede Mascha Vang på lingeri:

– Jeg har det sådan med undertøj eller lingeri om man vil, jeg kalder det bare underbukser, at det helst skal være sort. Med undtagelser naturligvis, bare ikke for farverigt. Jeg gider ikke noget der ikke passer til mit tøj, sofa, skriver Mascha Vang på sin blog.

Sjovt undertøj

Hun fortæller, at undertøjet skal være sort, men også gerne lidt sjovt:

Sjovt skal jeg da lige love for det er gået hen og blevet, konstaterer bloggeren.

Der er tilsyneladende en slags undertøj, der er blevet moderne:

Der er alverdens krydsende snore, snørrer, elastikker og stropper i undertøjet. Simpelthen så smart og sexy, hvis det sidder på en Victorias Secret model. Det er jeg ikke, men jeg synes da heller ikke jeg er helt ad helvede til, men det bliver jeg altså når jeg skal snøres ind i ti elastikker for at få et par lille bitte trusser på, der nærmest bare ligner et miniature trusseindlæg.

Indsnøret bayonne-skinke

De utrolig mange tynde elastikker i siderne og gudhjælpemig også henover numsen, får mig til at ligne en indsnøret bayonne-skinke, hvis de da overhovedet er på den rigtige side af kroppen. Faktisk er det så avanceret at få det satans seletøj på, at jeg frygter hvor svært det vil blive at få det af igen, skriver Mascha Vang.

Kendte promoverer deres små børn på nettet

Så nu er Mascha Vang kommet frem til, at hvis hun skal have en mand, så skal det være en ingeniør eller en fingernem mand.

Mascha Vang undlader at afsløre om hun købte det “sjove” undertøj.

Del din kommentar

Forsiden lige nu