Matador-stjerne: Sex-problem skyld i skilsmisse

mandag d. 2. september 2013 kl: 11. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Jesper Langberg fortæller i en ny biografi åbent om sit årelange misbrug af alkohol og om at miste sin far i en ung alder. Foto: Jakob Jørgensen

Jesper Langberg fortæller i en ny biografi åbent om sit årelange misbrug af alkohol og om at miste sin far i en ung alder.

Jesper Langberg, kendt som Kresten i Matador og Christian i TV-serien Sommer, fortæller hudløs ærligt om sit liv i erindringsbogen ‘Ikke et sekund spildt’.

Matador-stjerne ramt af ildebefindende

Og det har ikke gået stille for sig. Den folkekære skuespiller skriver bl.a., at rejsningsproblemer var skyld i, at han lod sig skille fra sin tredje kone, Eva Jensen.

Galleri: Her er Matador-stjernerne der har forladt os

Jesper Langberg fik i 2002 konstateret prostatakræft, og sygdommen betød, at han til sidst ikke kunne gennemføre et samleje på almindelig vis. Dette plagede ham så meget, at Jesper Langberg bad sin kone om skilsmisse, skriver B.T.

– Det var smertefuldt at fortælle hende det, for jeg elskede hende, skriver Langballe i sin erindringsbog ifølge avisen.

Kvinder og sex fyldte i årevis en meget stor del af Jesper Langbergs liv, der også har været præget af et omfattende alkoholmisbrug, som han bl.a. havde under indspilningen af Matador.

I bogen fortæller Jesper Langberg også om det traume, der var at miste sin far som 13-årig. Den manglende faderfigur har forfulgt ham lige siden og gjort det svært for den populære skuespiller at sætte grænser for sig selv og fylde tomrummet op – også som voksen.

Bogen ‘ Ikke et sekund spildt’ udkommer 5. september.

Del din kommentar

Forsiden lige nu