Dansk sangerinde og komiker er blevet forældre

søndag d. 17. december 2017 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
Mathilde Falch er blevet mor
Mathilde Falch er blevet mor for første gang. Foto: Per Bix/Free

Sangerinden Mathilde Falch og komikeren Jesper Juhl er blevet forældre til en lille dreng.

Familien er blevet udvidet med et lille nyt medlem for sangerinden Mathilde Falch og standupkomikeren Jesper Juhl.

Den 4. december blev det lykkelige par nemlig forældre til deres første barn.

Det afslører Mathilde Falch søndag på Instagram.

– Pip fra den glade babyboble. Vores Leo kom til verden den 4. december. Han er det smukkeste og mest fantastiske vi nogensinde har set, skriver sangerinden.

De blev forældre i 2017

Pip fra den glade babyboble. Vores Leo kom til verden den 4. december. Han er det smukkeste og mest fantastiske vi nogensinde har set. 😍 Han var punktlig og kom på sin terminsdato, 4 kg tung og 52 cm. Han har det super godt og er meget vild med musik, mad og kys. Kram fra de lykkelige forældre ❤️😘#13dage

A post shared by Mathilde Falch (@mathildefalch) on


– Han var punktlig og kom på sin terminsdato, 4 kg tung og 52 cm. Han har det super godt og er meget vild med musik, mad og kys, fortæller hun videre.

Afslørede graviditeten i sommer

Sangerinden, der er datter af musikeren Michael Falch, afslørede sin graviditet den 1. juni, da hun delte et billede på det sociale medie Instagram, hvorpå hun med et skanningbillede på maven poserer sammen med Jesper Juhl.

– Der er faktisk tre mennesker, der giver “thumbs up” på dette billede. Jeg er så megalykkelig over, at jeg i starten af december skal have et barn med min elskede mand, skrev hun dengang til billedet.

Efterfølgende fortalte den 27-årige rocksangerinde i et interview med Ritzau Fokus, at hun ønskede at fortsætte sin turné så længe som muligt, og hun fortalte samtidig, at hun var i gode hænder, når hun rejste rundt i landet for at optræde.

– Drengene i mit band er enormt beskyttende overfor mig og min bebs, så jeg får ren luksusbehandling, når vi er afsted. Det er smart at være gravid i forhold til, at jeg ikke må bære tungt gear, sagde hun i juni til Ritzau.

Sangerinde sygemeldt: Har smerter i døgndrift

Mathilde Falch og Jesper Juhl giftede sig i 2012 ved et bryllup på Samsø.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu