Matt Damon afslog hovedrolle i superheltefilm

søndag d. 27. september 2015 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Matt Damon og Ben Affleck vandt en Oscar for bedste manuskript med filmen “Good Will Hunting”. Foto: Darren Calabrese/AP

Matt Damon blev tilbudt hovedrollen i “Daredevil” fra 2003, men takkede nej. I stedet gik rollen til hans barndomsven Ben Affleck.

Det var tæt på, at Matt Damon trak i den stramme læderdragt i rollen som superhelten Daredevil i 2003, men i stedet gik rollen som bekendt til hans nære ven Ben Affleck.

Megastjerne måske forgiftet af kemikalier på filmset

I et interview med The New York Daily News fortæller Matt Damon nu, at han har været fan af Daredevil, siden han var barn, men at han afslog at spille hovedrollen i filmen, da han ikke kendte Mark Steven Johnson, der skulle instruere filmen:

– Jeg havde ikke set Mark Steven Johnsons film, og jeg var ikke sikker på ham, så jeg sagde nej til rollen. Ben (Ben Affleck, red.) havde det anderledes, så han valgte at sige ja, fortæller stjernen, der har spillet den hårdtslående agent Jason Bourne i Bourne-triologien.

Matt Damon og Ben Affleck er barndomsvenner, og de skrev filmen “Good Will Hunting” sammen, der blev deres helt store gennembrud i Hollywood. Og måske skylder Matt Damon i virkeligheden sin ven en tak for at tage rollen, der endte med at blive noget af en hovedpine for Ben Affleck.

Selvom Daredevil var en kæmpe publikumssucces, der indtjente vanvittige 666 millioner kroner, var anmelderne nemlig ikke vilde med filmen, og det var hovedpersonen heller ikke selv. Ben Affleck fortalte i et interview med Playboy sidste år, at han aldrig skulle have medvirket i Daredevil:

– Daredevil er den eneste film, jeg fortryder at have lavet. Jeg elsker historien og karakteren, men filmen blev virkelig dårlig, og det er jeg ikke kommet mig over endnu.

Oscar-vinder: -Jeg trækker mig tilbage i et år

Matt Damon er for tiden aktuel med filmen “The Martian”, der får dansk premiere den 8. oktober.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu