Mattias Hundebøll er igen blevet far

onsdag d. 9. maj 2018 kl: 8. 19 Af: Elo Christoffersen
Mattias Hundebøll er igen blevet far
Mattias Hundebøll og Marie Plum er igen blevet forældre. Foto: Mogens Flindt/Scanpix (Arkivfoto)

Parret er blevet forældre for anden gang.

Tv-værten Mattias Hundebøll og hustruen Marie Plum er for anden gang blevet forældre.

Det afslører tv-værten på Instagram:

Mattias Hundebøll: Barn nummer to bliver en...

– Ejner Bob. Du er fandme sød. Jeg lover dig at jeg nok skal gøre mit bedste for at være verdens bedste og sjoveste og mest nærværende far for dig og din storebror.. Indtil videre er jeg helt solgt. Livet er for fedt, skriver Mattias Hundebøll og sender samtidig en hilsen til sin hustru:

– Og så skal der lige lyde et KÆMPE “wow” til min seje, smukke, kloge elskede Marie. Du er min superheltinde.

Planlagt graviditet

Det var planlagt, at parret ville have et barn mere. Det fortalte Mattias Hundebøll i november sidste år til Kendte.dk:

– Vi gik i gang med projekt “bliv gravid” lige efter vores bryllup. Ja så gik det sgu liiidt hurtigere end vi havde regnet med (skud i bøssen som man siger), sagde Mattias Hundebøll til Kendte.dk.

Mattias Hundebøll og Marie Plum blev gift i 2016. Parret har i forvejen sønnen Carl-Egon.

Mattias Hundebøll skal være far igen

Du kan se Mattias Hundebølls søde video nedenunder…

Ejner Bob. Du er fandme sød. Jeg lover dig at jeg nok skal gøre mit bedste for at være verdens bedste og sjoveste og mest nærværende far for dig og din storebror.. Indtil videre er jeg helt solgt. Livet er for fedt! #ejnerbob #fuckingfar Og så skal der lige lyde et KÆMPE "wow" til min seje, smukke, kloge elskede @marieplumski Du er min superheltinde. Sammen med vores fantastiske jordemødre, læger og sygeplejersker. Wow!

A post shared by Mattias Hundebøll (@mattiashundeboll) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu