Se billederne: Vild med dans-stjerne overrasket med polterabend

tirsdag d. 2. maj 2017 kl: 8. 58 Af: Ritzau Fokus
Mattias Hundebøll polterabend
Mattias Hundebøll har tidligere beskrevet sin kone som "en overscoring". Foto: Scanpix/Simon Læssøe

Tv-vært Mattias Hundebøll blev gift med Marie Plum i juni sidste år, men holder stor bryllupsfest til sommer.

I sommeren 2016 kulminerede kærligheden mellem tv-værten Mattias Hundebøll og journalisten Marie Plum.

“Vild med dans”-deltageren og rockmusikeren giftede sig med sin modelkæreste ved en udendørs ceremoni den 18. juni.

Da parret annoncerede vielsen på Instagram, afslørede Marie Plum samtidig, at hun og Hundebøll ville holde den helt store bryllupsfest den følgende sommer.

Mattias Hundebøll er igen blevet far

Hundebøll kidnappet

Så i anledning af, at bryllupsfesten nærmer sig, havde et slæng af Mattias Hundebølls venner kidnappet gommen lørdag den 29. april. Hundebøll skriver på Instagram, at han havde “den fedeste fest nogensinde – uden sammenligning”.

– Den dag vil jeg aldrig glemme! De bedste og dejligste venner samlet i de mest fantastiske omgivelser, man kunne ønske sig. Og det endte med at blive den sjoveste, vildeste og mest rablende dag og nat i mit liv!, skriver Mattias Hundebøll til et gruppefoto.

Privat vanvidsregiment

Ifølge TV3-værten bød dagen blandt andet på konkurrencer, fodboldkamp på storskærm, massage og quizzer.

– Jeg har aldrig følt mig heldigere end i dette døgn som hjemmeværnsmand sammen med mit eget private vanvidsregiment. Elsker jer alle sammen!, jubler han og fortsætter:

– Historiens værste tømmermænd tages derfor med et smil – og en konstatering – det er kun én gang i livet, at man skal feste så voldsomt, lyder det fra ham.

34-årige Hundebøll og 33-årige Plum fik sønnen Carl-Egon i oktober 2015.

Se nogle af billederne fra Hundebølls polterabend her:

⭐️ 29 – 04 – 17 ⭐️ Den dag vil jeg aldrig glemme! De bedste og dejligste venner samlet i de mest fantastiske omgivelser man kunne ønske sig.. Og det endte med at blive den sjoveste, vildeste og mest rablende dag og nat i mit liv! Den fedeste fest nogensinde – uden sammenligning.. Alt var perfekt! Lige fra morgenhentningen, til stedet, til konkurrencerne, maden, Real Madrid-OB på storskærm, udklædningen, udsigten og historiens bedst blandede Aperòl, massagen, bandet, quizzen, VIP'en, smørrebrødsdysten, bålet, legene, tombolaen, svampe-baren, desserten og andendags lasagnen….! Jeg har aldrig følt mig heldigere end i dette døgn som hjemmeværnsmand sammen med mit eget private vanvidsregiment. Elsker jer allesammen! Historiens værste tømmermænd tages derfor med et smil – og en konstatering – det er kun én gang i livet, at man skal feste så voldsomt. – Mattias ✨✌🏼✖️ #hundenspolter #verdensbedstevenner #wouh

A post shared by Mattias Hundebøll (@jahatten) on


Fuck! Jeg skal på polterabend ✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️ #omfg #wouh

A post shared by Mattias Hundebøll (@jahatten) on


Mattias Hundebøll: Barn nummer to bliver en...

Se et bryllupsbillede her:

Så fik man sgu lige skiftet Hein ud med Hundebøll 😳 En smuk og dejlig dag i haven med Gentofte kommunes eneste enhedslister til at vie os- Den HELT store bryllupsfest gemmer vi til næste sommer ❤️👏🍾🎉

A post shared by Marie Hein Plum (@marieplumski) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu