Medie kan ikke kende forskel på Mary og Kate

tirsdag d. 23. august 2016 kl: 13. 19 Af: Louise Bennetzen

Det er ikke en hemmelighed at de to kongelige har en lighed som var de søstre, men i weekenden lignede Mary Kate mere end nogensinde.

Det er et længe kendt faktum at den danske kronprinsesse Mary og hertuginden af Cambridge Kate ligner hinanden. Men nu lader det til, at de to royale piger er ved at blive forvandlet til den samme person. Det skriver Daily Mail.

Frederik og Mary kickstarter julen down under

Mary lignede Kate mere end nogensinde før, da hun i weekenden deltog i den officielle åbning af Frederikbjerg skole i Århus. Og med hendes hår løst hængende med en blow-out, som også er Kates signaturfrisure, kunne det engelske medie ikke undgå at se ligheden mellem 44-årige Mary og 34-årige Kate.

Mary bar endda dråbeøreringe, noget Kate oftest bliver set med. Endda hendes makeuplook, lignende den britiske royale, idet hun bar let makeup med rosenrøde kinder.

Mary havde en blå og hvid polkaplettet knælang nederdel med et lille bælte på til lejligheden, og havde parret nederdelen med en hvid skjorte og flade sko.

Mary snakkede under åbningen med lærerne og eleverne på skolen, og var en del af billedkunstundervisningen.

Tidligere i år var både Mary og Kate til Royal Ascot i juni, hvor de to lignede søstre. Under hestevæddeløbene snakkede de to, da også så godt sammen, at prins William tilsyneladende blev glemt i samtalen.

Tjek galleriet for at se billeder af de to kongelige, og se om du kan se ligheden mellem dem.

Del din kommentar

Forsiden lige nu