Medina: Det er løgn jeg elsker kun Christopher

torsdag d. 28. februar 2013 kl: 10. 59 Af: Kendte.dk NY
 

Medina er knust ovenpå beskyldninger om utroskab som SE og HØR bringer i deres blad i dag. Sangerinden skulle have kysset med sin eks kæreste siger vidner.

 

 

Medina skulle have været Christopher utro, hvis man tror på SE og HØR. - Fotos: facebook

Medina skulle have været Christopher utro, hvis man tror på SE og HØR. – Fotos: facebook

 

Sladderblad beskylder Medina for at kysse med eks kæresten
SE og HØR smider torsdag om sig med en historie om Medina, der ifølge ugebladets kilder har kysset med sin ekskæreste Xander Linnet. Og på deres hjemmeside går de et skridt videre og kalder hende direkte for at have været utro.

 

Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren

Læs også: Medina var Christopher utro – Kyssede og tog med anden mand hjem


 

SEogHØR skriver at hun byttede mundvand med Xander
Medina, 30, der gennem det sidste års tid har dannet par med den ni år yngre Christopher, var i weekenden i Aarhus, og ifølge SE og HØR var det her hun – som bladet smagfuldt skriver – ‘byttede mundvand’ med Xander som var dommer i ‘Voice’.

 

Folk til festen bevidner kysseriet
Som bevis fører de to øjenvidner, der har set dem kysse i Xanders suite på First Hotel Atlantic. Artiklen ledsages af et par dårlige billeder af Medina og Xander, der er taget tidligere på aftenen, mens de står og taler med hinanden på den nærliggende natklub, Kupé.

 

Læs også: Pop-Divaen fik dyr Valentinsgave af Christopher


 

Overfor Ekstra Bladet benægter Medina hårdnakket, at hun skulle have kysset med Xander.

 

“Xander har en kæreste, og det har jeg også. Det er korrekt, at vi var til samme fest og samme efterfest på hotellet. Men vi snakkede knapt nok, og der var fyldt med andre festgæster på hotellet. Vi var aldrig alene eller prøvede på at blive det. Vi har ikke kysset overhovedet”

 

–  siger Medina og tilføjer:  “Jeg er SÅ knust. Jeg elsker kun én. Og det er Christopher”.

 

Xander afviser ligesom Medina historien. Gennem sin presseansvarlige Nicolaj Bundesen siger han til Ekstra Bladet, at ‘det simpelthen aldrig er sket’.

 

Sandt eller falsk
Er det endnu engang SE og HØR som brygger en historie sammen som ikke holder vand, eller om det virkeligt er sket vil kendte.dk lade stå hen i det uvisse.

 

Men efter alt at dømme, og med viden om at Medina og Xander jo er gamle kærester, ja så er der jo ordsproget – ‘Gammel kærlighed ruster aldrig’.

 

Dansk stjernepar skal giftes

Kilde: Ekstrabladet

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu