Se her: Medina og kæresten fejrer mærkedag

søndag d. 8. februar 2015 kl: 13. 54 Af: Ritzau Fokus
 
De ser ud til at have det rigtig godt sammen! Foto: Instagram.

De ser ud til at have det rigtig godt sammen! Foto: Instagram.

Sangerinden Medina og hendes modelkæreste, Mikkel Gregers Jensen, fejrer deres første halvårsdag sammen som kærester.

Forholdet mellem Danmarks ukronede popdronning, Medina, og hendes modelkæreste, Mikkel Gregers Jensen, trives stadig i fuld flor.

Parret har netop fejret seks måneder sammen som kærester, og i det delte den 32-årige sangerinde et kærligt billede af på sin Instagram-profil.

Mikkel Gregers Jensen holder om Medina med den ene arm, mens han foreviger det romantiske øjeblik på en selfie med den anden. Parret står omslynget sammen i en badekåbe.

Velkommen til, Medina: Nye naboer er rasende på sangstjernen

– Seks måneder sammen med ham allerede, skriver Medina til billedet, og tilføjer med et hashtag desuden kærlighedserklæringen: Du fuldender mig.

Noget tyder på, at Medina og Mikkel Gregers Jensen også fejrede dagen i festligt lag sammen med gode venner. Modellen delte således festbilleder af Medina, modelveninden Nadja Bender og sangeren Mads Langer fra Hotel d’Angleterre.

Et foto fra Benders Instagram-profil bevidner desuden, at firkløveren også var samlet i slutningen af januar til en middag i Paris.

Selv om der er et helt verdenshav, der adskiller den New York-baserede model og den Københavner-bosatte Medina, viser billeder på deres respektive Instagram-konti, at parret finder plads til masser af romantisk kvalitetstid sammen trods deres travle kalendere.

De her kendte er blevet knaldet for deres kørsel

Se det søde billede af parret her: http://instagram.com/p/y0AO6hS7KQ/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu