Medina spiller musik med skadet stjerne

torsdag d. 11. december 2014 kl: 7. 09 Af: Ritzau Fokus
 
Medina-fans kan glæde sig over, at sangerinden har gang i flere forskellige musikalske projekter for tiden.

Medina-fans kan glæde sig over, at sangerinden har gang i flere forskellige musikalske projekter for tiden. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Onsdag var en travl dag for Medina, hvor hun både spillede musik med Rasmus Walter og lavede musikvideo med DR-værten Joakim Ingversen.

Noget tyder på, at Medina arbejder på at give sine fans en tidlig julegave.

Se billederne: Medina smider tøjet

I hvert fald lagde den danske sangerinde onsdag et billede op på sin Instagram-profil, hvor hun løfter sløret for et muligt samarbejde med en af Danmarks mest populære musikere.

På billedet er Medina nemlig sammen med den folkekære sanger Rasmus Walter, som på grund af en bizar skade dog ikke ser ud til at være helt i topform.

– Jeg spiller musik med Rasmus Walter i dag! Men han har stukket en skruetrækker i sin hånd og er skadet. Øv! skriver sangerinden om billedet, hvor hun sidder ved siden af Walter, der har forbinding om sin ene hånd.

Og efter den 32-årige stjerne spillede og sang sange med “Endeløst”-hitmageren, fik hun også tid til at mødes med DR-værten Joakim Ingversen for at lave en UltraLyd-musikvideo.

– Jeg laver sjov med UltraLyd, Joakim Ingversen og en masse dejlige unger i aften, skriver Medina således om et Instagram-billede, hvor hun står sammen med DR-værten, der i 2012 vandt Vild med dans.

UltraLyd er et koncept fra tv-kanalen DR Ultra, hvor danske musikere i samarbejde med netop Joakim Ingversen og en masse børn laver nye musikvideoer til deres egne numre.

Medinas ekskæreste Christopher har tidligere medvirket i en af disse børnevenlige musikvideoer, og det samme har stjernemusikere som Burhan G og Shaka Loveless.

Se de sjove musikvideoer her: http://www.dr.dk/Ultra/Musik/sjov/ultralyd.htm

Og se Medina lave musik med Rasmus Walter her: http://instagram.com/p/wa-FKby7KI/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu