Megastjerne beskyldt for at lede en kult

tirsdag d. 18. juli 2017 kl: 19. 31 Af: Peter Koch
180717 kelly
R. Kelly bliver beskyldt for at drive en art kult. Foto: By Allgamenab at English Wikipedia [Public domain], via Wikimedia Commons

Musikeren R. Kelly benægter alle anklager mod ham.

Musikeren R. Kelly bliver er i disse dage genstand for voldsomme anklager om, at han skulle drive en kult. Det er Buzzfeed, der bringer historien om, at Kelly skulle have seks kvinder boende i huse, hvor han har total kontrol over deres liv.

Ifølge Buzzfeed er det R. Kelly, der bestemmer, hvad tøj kvinderne har på, hvornår de sover, hvornår de må gå i bad, hvad de må spise – og han skulle derudover have kontrol over deres sexliv, der angiveligt bliver optaget på video.

Mega-stjernes hjem ryddet af indbrudstyve

Forældre fortæller om datter

Forfatteren til artiklen, Jim DeRogatis har været i kontakt med forædrene til en af de kvinder, der angiveligt er fange hos musikeren. Hun er 19 år gammel, og forældrenes fortælling bakkes op af andre vidner, der fortæller, at de selv har været fanger hos musikeren.

Legendarisk sanger anklages for grovhed: Smittede 19-årig med kønssygdom

Hovedpersonen selv har benægtet alle anklager. Hans advokat har gjort det klart, at Kelly er foruroliget over anklagerne mod ham, og at han benægter alt. Buzzfeed har selv kommenteret på artiklen og gjort det klart, at de står bag journalistens anklager.

Del din kommentar

Forsiden lige nu