Megastjerne losser fotograf i fjæset: “Det er jeg ked af”

mandag d. 11. december 2017 kl: 13. 09 Af: Peter Koch

Fotografen måtte forbi en skadestue.

Forsangeren i bandet Queens of the Stone Age, Josh Homme, har på Twitter beklaget, at han i weekenden lossede en fotograf i hovedet under en koncert med rockbandet. Det skriver Variety.

Man kan på Instagram se episoden, der udspillede sig mens Queens of the Stone Age spillede koncert i Los Angeles lørdag.

Mediekåring: Her er verdens mest skandaløse prinsesse

Thanks to Josh Homme @queensofthestoneage I now get to spend my night in the ER. Seriously, WHO DOES THAT?!? #joshhomme #queensofthestoneage #qotsa #qotsafamily #concertphotography #musicphotographer

Et opslag delt af Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) den


Fotografen, Chelsea Lauren, fortæller til Variety, at hun er helt og aldeles sikker på, at sparket var bevidst, mens Josh Homme har udsendt en erklæring, hvor han kalder episoden for et uheld.

– Det var ikke meningen, at det skule ske. Jeg ville aldrig gøre skade på nogen, der ser os optræde eller arbejder, hvor vi optræder, og jeg håber, at Chelsea vil modtage min dybfølte undskyldning, lød det fra Josh Homme på Twitter.

Vil anmelde episoden til politiet

Chelsea Lauren fortæller til Variety, at hun genoptog arbejdet i forbindelse med, at andre bands spillede efter Queens of the Stone Age. Hun fortæller, at forsangerens fod ramte hendes kamera, der efterfølgende ramte hendes ansigt, hvorefter at hun blev sparket direkte i ansigtet.

Pilou Asbæk i Game of Thrones: Rollen var en åbenbaring

Efterfølgende tog hun på skadestuen for at modtage behandling, og efter at have diskuteret episoden med en social arbejder, har hun besluttet sig for at melde sagen til politiet.

Du kan læse hele historien hos Variety.

Del din kommentar

Forsiden lige nu