Megastjerner hjælper Nepal med støttesang

torsdag d. 7. maj 2015 kl: 8. 02 Af: Ritzau Fokus
 
Mick Jagger er blandt de stjerner, der vil hjælpe jordskælvsofrene i Nepal. Foto: Jacques Brinon/AP

Mick Jagger er blandt de stjerner, der vil hjælpe jordskælvsofrene i Nepal. Foto: Jacques Brinon/AP

Mick Jagger og Nick Mason er blandt de superstjerner, som har indspillet et nyt nummer, der skal hjælpe jordskælvsofrene i Nepal.

Jordskælvet i Nepal den 25. april har indtil videre krævet 7500 liv, ligesom næsten 15.000 mennesker er blevet kvæstet af det.

Mick Jagger gør Claes Bang selskab i ny film

Men fra en lidt uventet kant er der nu hjælp på vej til de mange berørte nepalesere. En række superstjerner har nemlig samarbejdet om at indspille en støttesang til jordskælvsofrene.

Det skriver BBC.

Sangen hedder “Look Into Your Heart”, og blandt andre Mick Jagger, soulsangerinden Beverley Knight og Nick Mason fra Pink Floyd er med på produktionen. Hele overskuddet går til en hjælpeorganisation, der er tilknyttet Nepal.

– Den frygtelige tragedie i Nepal viser, hvor sårbare mennesker er, når naturen viser sig fra sin grimme side. Jeg håber, at vi med den her sang kan hjælpe med at få samlet livsnødvendige penge ind, så vi kan reparere en masse hjem og redde en masse liv, fortæller sangerinden Beverley Knight.

73-årige Mick Jagger bliver far for ottende gang

Foruden de velkendte stjerner på produktionen medvirker et kor på 100 personer også. De personer blev udvalgt på baggrund af en velgørenhedsauktion, hvor de alle donerede penge til ofrene i Nepal.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu