Meghan bryder reglerne: Se hendes “skandaløst” lårkorte kjole

torsdag d. 30. august 2018 kl: 13. 49 Af: Louise Bennetzen

Hvad mon dronning Elizabeth vil sige?

Meghan Markle har endnu engang brudt Dronningens dresscode, da hun sammen med Harry så en gallaopvisning af musicalen Hamilton i London. Det skriver News.

Harry havde taget et navy blåt jakkesæt og et slips på, men det var heller ikke ham det trak alt opmærksomheden. Det gjorde hans hustru derimod, da hun havde taget en kort sort jakkesætskjole på sammen med sorte stiletter.

England forbereder sig: Hvad gør vi når Dronning Elizabeth dør?

Den “udfordrende” kjole skar et stykke over hendes knæ og viste derfor hendes lange ben.

Meghan havde også valgt at ignorere de royale regler, ved ikke at have nylonstrømper på. Til trods for at dronningen kræver, at alle royale kvinder har hudfarvede strømper på offentligt.

Regelbryder Meghan

Det er ikke første gang, at Meghan har brudt reglerne.

Hun har tidligere været uden strømper, vist sine skuldre, samt givet autograder og taget selfies – noget der også er regler imod.

Det royale par ankom til Victoria Palace Theatre med politieskorte omkring 18.30 for at se musicalen og blev mødt af hundredvis af fans.

Meghan og Harry var æresgæsterne til forestillingen, og skulle mødes med holdet bag produktionen.

Aftenen skulle hjælpe med at skabe opmærksomhed på Harrys velgørende organisation Sentebale, samt samle penge ind til formålet.

Dronningens barnebarn samler penge ind til godgørende formål

Sentebale hjælper unge afrikanere med HIV. Harry grundlagde organisationen i 2006 sammen med en ven, og det er blevet en af hans primære sager.

Harrys mor, prinsesse Diana, var også kendt for sin rolle i afstigmatiseringen af AIDS.

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier