Prins Harrys kæreste: -Disse kvinder inspirerer mig

onsdag d. 16. august 2017 kl: 13. 40 Af: Ritzau Fokus
Meghan Markle
En række kvinder har haft afgørende betydning for prins Harry kæreste, skuespillerinden Meghan Markle, fortæller hun i et nyt interview. Foto: Andrew Kelly/Scanpix (Arkivfoto)

En række kvinder har haft afgørende betydning for prins Harry kæreste, skuespillerinden Meghan Markle, fortæller hun i et nyt interview.

Skuespillerinden Meghan Markle, som danner par med den britiske prins Harry, har tidligere vist, at hun har et stort hjerte for at hjælpe verdens svageste – præcis som sin royale kæreste.

Og dén passion har den 36-årige Suits-stjerne ikke fra fremmede.

Mor har haft stor indflydelse

Især Meghan Markles mor, Doris Ragland, har haft stor indflydelse på hendes omsorgsfulde sind.

Det fortæller skuespillerinden i et nyt interview med magasinet Glamour, hvor hun har oplistet ti kvinder, som har været de største inspirationskilder i hendes liv.

– Min mor er yogainstruktør, men hun udfører også socialt arbejde, hvor hun især har fokus på ældre medborgere. For mig har det betydet meget at være vidne til hendes livslange passion for pleje og omsorg, fortæller Meghan Markle.

Skuespiller er klar til springe ud som prinsesse

Hun beskriver også sin mor som “en fri ånd”, der går med næsering og har rastafarihår. Men på trods af forskelligheder sætter Meghan Markle stor pris på moderens støtte og venskab, lyder det.

Skuespillerinde har inspireret Meghan

Også andre kvinder har inspireret skuespillerinden til at blive den kvinde, hun er i dag.

En af dem, der har haft størst betydning for hendes valg af karriere, er skuespillerinden Julia Roberts.

– Hun var den første person, jeg så på skærmen, hvor jeg tænkte: Det ser så sjovt ud, det vil jeg lave, fortæller Meghan Markle.

Også kvinder som musikeren Joni Mitchell, forfatteren Toni Morrison og den amerikanske politiker Madeleine Albright på Meghan Markles liste liste.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu