Mel B og ægtemand tjekker kvinder ud

søndag d. 30. november 2014 kl: 11. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Melanie “Scary Spice” Brown har været gift med sin mand, filmproduceren Stephen Belafonte, i syv år, men er stadig fascineret af smukke kvinder. Foto: Joel Ryan/AP

Den tidligere Spice Girls-sangerinde Melanie Brown er vild med at kigge på kvinder sammen med sin mand, filmproduceren Stephen Belafonte.

På scenen i front for den hårdtslående 90’er pigegruppe Spice Girls var der masser af girlpower, men også hjemme i privaten var der girlpower for krydder-silden Melanie Brown.

X Factor-dommer vil adoptere barn

Den 39-årige “Scary Spice” fortæller i et nyt interview med avisen The Guardian, at hun tidligere har været kæreste med en kvinde i et fire år langt forhold og derfor stadig kigger beundrende på kvinder – dog sammen med sin nuværende mand, filmproduceren Stephen Belafonte.

– Jeg er den første til at komplimentere en kvinde. Jeg kigger på min mand og siger: “Prøv lige at se hendes ben, ser hun ikke bare helt fantastisk ud,” fortæller Brown.

Den nuværende talentprograms-dommer har de seneste syv år været gift med Stephen Belafonte, som hun har en datter med. Og med forholdet til Belafonte har hun fundet sin eneste ene, fortæller hun.

– Vi er meget ens. Min mand er støttende, ærlig, meget reel og elsker at arbejde. Ja, faktisk har jeg giftet mig med en udgave af mig selv, siger krydder-pigen.

Og Brown er helt sikkert rigtig glad for at være sammen med en mand efter sit indgående kendskab til kvinder.

Sex giver Spice Girl god figur

– Kvinder er helt fantastiske, men de er også virkelig skøre, lyder det fra den tidligere “Spice Girl.”

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu