Mel C kæmper med karrieren som enlig mor

søndag d. 21. juli 2013 kl: 13. 29 Af: Ritzau Fokus
 

Spice Girls hittede i slut 90'erne. Foto: AP / POLFOTO

Spice Girl Mel C kæmper for at finde tid til både at gøre karriere og for at være en god mor for sin datter.

Under sin tid i girl bandet Spice Girls fik hun tilnavnet Sporty Spice, fordi hun altid gik i træningstøj og var i stand til at udføre et baglæns flikflak.

Nu er sangerinden Mel C blevet mor og kæmper med at finde energien til at holde en succesfuld karriere kørende oven i livet som enlig mor, fortæller hun til magasinet Closer.

Spice Girl: Sådan overvandt jeg min spiseforstyrrelse

– Det er svært at være mor. Jeg tror aldrig, du bliver fejlfri til det, og det er en udviklingsproces – særligt på grund af den måde, mit arbejde er indrettet på, siger den hårdt prøvede sangerinde.

Mel C brød med den fire-årige datter Scarlets far, Thomas Starr, sidste år, og siden har hun blandt andet arbejdet på at blive klar til hovedrollen i en sceneudgave af rockmusicalen “Jesus Christ Superstar”.

– Jeg har lige haft Scarlet med til Australien til “Jesus Christ Superstar”-turnéen, fordi jeg ikke ville undvære hende. Men turnéen og at få det til at passe sammen med Scarlet fik mig virkelig ned med nakken, indrømmer den 39-årige Spice Girl.

Spice Girls snart på koncertturné

Mel C, hvis fulde navn er Melanie Chisholm, fik en depressionsdiagnose tilbage i 2000. Hun fortæller desuden, at diagnosen fik hende til at tænke mere på at spise sundt, da hun blev gravid flere år efter.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu