Mens Jes Dorph kæmper med alkohol-misbrug: Konen er flyttet

onsdag d. 9. september 2015 kl: 8. 48 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Jes Dorph-Petersen er blevet forladt af konen. Foto: Carsten Andersn/TV2

Jes Dorph-Petersen er blevet forladt af konen. Foto: Carsten Andersn/TV2

Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel bor ikke længere sammen med Jes Dorph-Petersen

I kølvandet af Jes Dorph-Petersens udmelding om, at han kæmper med et for stort alkohol-forbrug, melder hans kone, Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel, ud, at hun ikke længere bor sammen med Jes.

Sådan lever disse kendte med deres misbrug

Det bekræfter hun på sin Facebook-side:

– En del journalister har ringet til mig – de vil høre om jeg er flyttet. Nu er det jo en privat sag hvor jeg bor. Men ja, nogle situationer gør at det er bedst. Jes og jeg bor ikke sammen længere. Jeg har ikke flere kommentarer, andet end at Jes og jeg altid vil passe på hinanden uanset hvad.

I starten af september sendte Jes Dorph-Petersen en pressemeddelelse ud, hvor han beklager, at han ikke vil påtage sig rollen som vært for Go’ Aften Danmark:

Jes Dorph fejrer fødselsdag med rekord

– Jeg beder om forståelse for, at jeg ud over denne meddelelse ingen kommentarer har, eftersom ro og fokus på opgaven er afgørende vigtigt for mig lige nu. Jeg beder også pressen om at lade min familie være i fred.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu