Messi sagde nej tak til 2 milliarder

torsdag d. 27. december 2012 kl: 12. 54 Af: Kendte.dk NY
 

Russisk klub tilbød 2 milliarder for den argentinske troldmand, men Messi sagde pænt nej tak

 

 

Messi siger nej til 2 milliarders kontrakt. - Foto: El Mundo

Messi siger nej til 2 milliarders kontrakt. – Foto: El Mundo Deportivo


 

Hvor mange penge mon der skal til, før Lionel Messi skifter fra Barca?
Det er ikke til at vide, men knap to milliarder kroner er i hvert fald ikke nok, selv om det var frikøbsklausulen i den lille argentiners kontrakt.

 

Læs også: Barcelona vil ha’ Agger.!

 

Messi gifter sig med barndomsveninde

Russisk klub ville købe Messi for 2 milliarder
Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo har en unavngiven russisk klub forsøgt at byde de 250 millioner euro, cirka 1.865 millioner kroner, for Messi, men beløbets størrelse var ikke nok til, at Messi og Barcelona end gad give sig hen til forhandlingsbordet.

 

Messis agent nævnte ikke tilbuddet overfor Barcelona
Messis far, Jorge, er samtidig spillerens agent, og selv om han netop har mødtes med ledelsen i Barcelona for at forhandle en ny kontrakt hjem, er den russiske klubs tilnærmelser angiveligt ikke engang blevet nævnt som led i lønforhøjelsen til den hurtigt driblende Messi.

 

Klubben fra Rusland var villige til at betale Lionel Messi 225 millioner kroner om året i tre år uden bonusser, men i stedet har Lionel Messi valgt at forlænge kontrakten med Barcelona frem til 2018 med en årlig løn på 120 millioner kroner frem til 2018.

 

Læs også: Xavis karriere ender i F.C Barcelona

 

Evigt troskab
Lionel Messi svor at han ikke vil spille for andre klubber i forbindelsen med forlængelse af hans kontrakt. Men lad os se om den lille angriber kommer på bedre tanker inden 2018. Messi er dog ikke den eneste som har svoret klubben evigt troskab, for kort tid siden da Xavi forhandlede sin kontrakt endte det med at den spanske midtbanespiller lavede en evighedskontrakt med storklubben og derved forseglede sin fodboldkarriere til at ende i F.C Barcelona.

 

Top ti: Så meget tjener sportsstjernerne

Kilde: Mundo Deportivo

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu