Mesteren Mærsk: Ny Discovery-dokumentar

tirsdag d. 2. juni 2015 kl: 21. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Discovery Channel laver ny dokumentar-serie, der handler om Mærsk Gruppen. Pressefoto

Discovery Channel laver ny dokumentar-serie, der handler om Mærsk Gruppen. Pressefoto

To mastodonter slår kræfterne sammen i en ny dokumentarserie, der giver et unikt indblik i arbejdet hos Mærsk Gruppen

I den nye, karakterdrevne dokumentarserie med arbejdstitlen ’Ocean Masters’ følger vi et eksperthold af ingeniører, kaptajner, skibsbyggere og designere fra Mærsk Gruppen, der knokler for at designe og konstruere den nye generation af superskibe og borerigge.

De bygger, tester og søsætter unikke maritime projekter i form af gigantiske borerigge, verdens mest robuste olietankskibe og en flåde af superslæbebåde. Udfordringerne er mange, og eksperterne kæmper mod hårdt tidspres og barske vejrforhold for at komme i mål med de banebrydende konstruktioner, der skal sikre fremtidens olieforsyning.

– Vi bygger nogle af verdens mest komplekse og avancerede skibe og borerigge, og vi er meget glade for at kunne invitere Discoverys seere med ombord for at møde nogle af alle de mennesker, der er involveret i disse projekter, siger Morten Engelstoft, CEO for APM Shipping Services i Mærsk Gruppen.

I 2013 kunne Discovery-seere følge byggeriet af verdens største containerskib, Triple-E, på tæt hold i serien ’Maersk: Building The World’s Largest Ship’. Optagelserne af den nye dokumentarserie ’Ocean Masters’ starter i juni og en stor del kommer til at foregå i Danmark. Serien er fordelt over seks afsnit af en times varighed og får premiere på Discovery Channel i løbet af 2016.

-Maersk: Building The World’s Largest Ship’ var den mest sete serie på Discovery Channel Danmark i 2013. Den danske vinkel, og det faktum, at disse kæmpe ingeniørbedrifter er grundlagt her i Danmark, giver seerne en ekstra dimension. Vi glæder os meget til at præsentere den nye dokumentarserie, hvor vi får indblik i endnu flere aspekter af Mærsk Gruppens verden, siger Jesper Haahr, Programplanlægningschef hos Discovery Networks Danmark.

Del din kommentar

Forsiden lige nu