Metallica kommer til Danmark igen

onsdag d. 4. december 2013 kl: 11. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Metallica besøger Danmark igen.

Metallica besøger Danmark igen. Foto: Mishka Gaikin, Wikimedia Commons free

Bandet med den danske trommeslager laver med egne ord et hattrick, når de besøger Horsens til sommer.

For tredje gang på tre år bliver det muligt for fans af Metallica at se bandet i Danmark.

I 2012 var det Horsens, der fik besøg, i år var det Roskilde Festival, og til næste år er det så igen Fængslet i Horsens, der ligger jord til det verdensberømte band.

– Metallica og Danmark. To ord som passer perfekt sammen. ’12 i fængsel. ’13 som sidste øjebliks navn i Roskilde. Og nu i ’14, igen i fængsel, denne gang “by request”, på opfordring.

Metallica kommer til Danmark næste år

– I stemmer, I bestemmer, vi spiller. Det kan ikke blive mere COOL end det. Et dansk hattrick som vi er enormt stolte af. Vi ses til sommer. Hej fra Lars, skriver den danske trommeslager i bandet, Lars Ulrich, i en pressemeddelelse.

Metallica har allerede afsløret, at de tager bandet Slayer med som opvarmning, men fans kan glæde sig til at yderligere tre-fire metalnavne bliver tilføjet til programmet.

Showet bliver et “All Request”-show, og det er noget, det multi platin-sælgende band aldrig har gjort før.

Fans der køber billetten til en af de europæiske koncerter online, får mulighed for at stemme på de sange, som Metallica skal spille ved deres show.

Det giver fans chancen for at være med til at sammensætte deres drømme setliste fra 30 år+ af Metallicas materiale og tæt på 140 indspillede sange til dato, lyder det i pressemeddelelsen.

Dårlig lyd i Boxen: Her er anmeldernes dom over Metallica

– Metallicas traditionelle 18-sange set vil inkludere de 17 sange, som har fået flest stemmer, og da bandet ikke vil snydes for deltagelse, vil deres stemme til den 18. sang gå til et helt nyt nummer, står der.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu