Metallica skræmt over sig selv

tirsdag d. 13. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Alle medlemmer i Metallica blev skræmt over at se dem selv på biografens hvide lærred. Metallicas sidste tre år har været monsteragtige. De har været fyldt med skænderier, kriser og en udsvævende, smågal James Hetfield på stoffer, og det der er værre. I fredags havde en film om bandet begrænset premiere i USA og indtjente 45.000 dollars i tre biografer. Filmen var oprindeligt ment som en reklame for bandet, men på grund af de sidste tre års kriser blev det alligevel til en film.

Dronningen åbner dørene på Cayx

Lars Ulrich udtaler, at der er øjeblikke i filmen han har svært ved at se den dag i dag. James Hetfield bryder heller ikke om at se sig selv på åben skærm. Han indlagde til sidst sig selv på en afvænningsklinik. “Når jeg render rundt og smækker med dørene og råber. Det er jo ikke sådan man gerne vil se sig selv, men derfor er det jo også lige netop vigtigt at de øjeblikke er med i filmen, ikke sandt?,” udtaler Hetfield.

Kendte og kongelige indtog Tivoli

Metallica tror at filmen vil give fans et helt andet billede af dem, end det de render rundt med nu. “Men sandhed er jo også et medkig,” slutter Lars Ulrich.

Del din kommentar

Forsiden lige nu