MGP-deltager bliver vært på Disney Channel

søndag d. 1. november 2015 kl: 8. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Disney Channel satser stort på The Club, en ny nordisk programserie med premiere på mandag. Julie Bjerre bliver vært.

Disney Channels helt nye lokale produktion følger de tre unge, nordiske værter, svenske Filip Gisslén, norske Pauline Pettersen og den danske Julie Bjerre. De unge vil fremover overtager Disney Channel, hver eftermiddag kl 15.50 fra mandag til fredag med deres helt eget skøre ”YouTube-agtige” program.

Den danske programvært

Julie Bjerre har trods hendes unge alder allerede markeret sig som en upcoming stjerne. Med hendes deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix 2015 og i talentkonkurrencen Mentor på DR1, som hun vandt, markerede det unge stjernefrø sig i Danmark. Nu er hun så klar til at indtage Disney Channel.

Soy Luna endelig til Danmark: Premiere på dansk musikvideo Nu kommer Disneys award show til Danmark

De unge værterne vil, som en del af hverdagenes eftermiddagsprogram, spille sjove spil, fremføre sketches og tage udfordringer, alt sammen inspireret af Disney Channels eftermiddagsprogrammer: Violetta, Alex & Co, The Next Step og Mode med Minnie. Stemningen vil være energisk, improviserende og til tider helt spontan, men altid med sjov og humor.

Værterne har vidt forskellige personligheder og interesser, som gør, at seerne kan relaterer til dem, og at de bidrager med noget helt særligt til programmet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu