MGP-Stjerne får lumre mails

mandag d. 8. juni 2015 kl: 12. 30 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Det er hverdagskost for Anne Gadegaard, at mænd skriver frække mails til hende. En enkelt er dog meget ihærdig

Anne Gadegaard, kendt fra MGP, er ved at blive voksen, og det har mændene i landet fået øjnene op for. Det er slet ikke unormalt, at hun får lumre beskeder og opfordringer, skriver Ekstra Bladet.

Anne Gadegaard har fødselsdag: Sådan fejres dagen!

– Du er den mest oversexede lille kneppedukke i hele Danmark! Du er født til sex. En sexgudinde. Skal du ikke snart optræde nøgen i et mandeblad??? skriver en for eksempel.

23-årige Anne Gadegaard har fået en regulær sex-galning efter sig, som bombarderer hende med beskeder.

– Ja, jeg får nogle ret vilde nogle. Den jeg refererer til her er en af de mildeste, siger Anne Gadegaard til Ekstra Bladet om de mange henvendelser fra den samme fyr.

Hun ved ikke, hvem han er – han er ikke til at finde på hverken Facebook eller Krak, så Anne går ud fra, at han skriver fra en falsk mailadresse.

Han lægger ikke fingre imellem, når han skriver til Anne Gadegaard:

– Yup, du kan lige så godt indse, at mænnerne i Danmark tørster efter at se dig uden trusser på. Din lækre mis. Du trænger til at få noget pik fra en rigtig mand i stedet for den lille dreng, du er sammen med, skriver han blandt andet med henvisning til Gadegaards ekskæreste Micky.

Ville betale for brugte trusser

Anne Gadegaard lagde selv mailen på Facebook for at vise, hvilke type henvendelser, hun ind i mellem får.

– Men ham her er den værste. Han skrev også, at han gerne ville betale for at få lov at gå i mine brugte trusser i fire dage. Jeg skulle bare nævne et beløb. Jeg vil tro, han har sendt ti af den slags mails, hvoraf nogle er meget lange, siger Anne Gadegaard, der aldrig har svaret ham.

Anne er dog ikke nervøs for, at han opsøger hende.

– Nej, jeg synes ikke, jeg er nervøs. Jeg får tit sådan nogle breve og det påvirker mig ikke. Hun vurderer, at der kommer fem eller seks henvendelser om dagen fra interesserede mænd.

Spiral-helvede: -Noget af det værste jeg har oplevet

– Nogle vil bare invitere mig ud at spise og andre er rigtig søde, fordi de skriver ’Vil sådan en som mig have en chance?’. Jeg synes egentlig bare, at det er sjovt, at folk gider, siger Gadegaard, der er single.

– Jeg er ikke interesseret i noget for tiden. Kun hvis drømmemanden lige pludselig står der, siger hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu