Mia fra “Mig og min mor”: – Jeg vil dø

mandag d. 15. september 2014 kl: 15. 23 Af: Uffe Dahl
 
Mia med datteren Joy - begge kendt fra "Mig og min mor" - vågnede op til en død kat her til morgen. Foto: Facebook.

Mia med datteren Joy – begge kendt fra “Mig og min mor” – vågnede op til en død kat her til morgen. Foto: Facebook.

Stor sorg hjemme hos Joy og Mia fra reality-serien ’Mig og min mor’: Familiens kat er død.

Det plejer ikke at være humøret der fejler noget hjemme hos Joy og Mia fra serien ”Mig og min mor”. Men her til morgen skete der noget, der for alvor har sat sig et smerteligt fodspor i det ellers sprudlende humør.

De gik fra hinanden i 2017

På Facebook skriver Mia:
– Er vågnet op mismiv lå død. Jeg vil dø, skriver Mia K. Petersen

Reality-par er gået fra hinanden

Joy beskriver også på Facebook hvad katten betød for hendes mor:

“Min mors elskede kat Mismiv døde desværre her til morgen. Gennem 11 år var han en stor del af vores liv. Jeg var i praktik i 9. Klasse på et katteværn, forelskede mig i lille miv som han hed dengang, tog ham med, og ringede fra toget og spurgte min mor om jeg måtte få en kat. Hun nåede ikke engang at svare,før jeg sagde, jamen jeg sidder nemlig på vej hjem med ham nu. Ja det var sådan Lille miv blev en del af familien. Han var forladt på en losseplads, vi flaskede ham selv op, da han kun var ca 1,5 uge gammel.
Lille miv blev senere døbt til Mismiv, et navn min mor fandt på. Han var en ekstremt speciel kat, jeg flyttede så hjemmefra for 5 år siden. Men Mismiv har altid været min mors kat. Hun har gjort alt for ham.
Og derfor er det med stor sorg at han pludselig nu er gået bort
Min mor er i kæmpe choktilstand lige nu, ens dyr er jo som ens børn, og Mismiv betød alt for hende.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu