Michael anklaget

fredag d. 19. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Michael Jackson er blevet tiltalt i sagen om overgreb på en dreng. Retssagen bliver én af de mest sensationelle retssager mod en kendt person nogensinde. Michael er blevet tiltalt på i alt 7 punkter for overgreb mod et barn under 14 år, desuden er han blevet tiltalt for at have bedøvet en mindreårig med alkohol i den hensigt at begå en kriminel handling. Dette skulle være taget sted omkring februar og marts måned. Hvis Michael bliver dømt på alle tiltalerne, kan han se frem til op til 24 års fængsel.

Sagen drejede sig først om den dengang 12-årige kræftsyge dreng, der i dag er 14 år gammel. Men da det meste foregik i februar og marts måned i år, mener man nu, at der kan være tale om en helt anden dreng. Under alle omstændigheder skal drengen forklare sig i retten efter nytår.

Stjernespækket program til MTV-show

Tiltalerne indeholder også punkter, der i tilfælde af en dom, ikke vil kunne give Michael lov til at komme ud på prøveløsladelse. Michael vil nu tage tilbage til sin Neverland Ranch, for at tilbringe så meget tid sammen med sin familie som overhovedet muligt. Rygterne sagde, at Michael vil tage til London, men hans talskvinde afviser dette, Michael vil kun være sammen med familien. Michael er blevet sat til at møde i retten d.9. januar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu