Michael Bublé røber babynyhed på scenen

onsdag d. 28. marts 2018 kl: 14. 21 Af: Elo Christoffersen

Sangeren overbragte den glade nyhed på scenen ved prisuddelingen.

Sangeren Michael Bublé skal være far for tredje gang.

Det afslørede han på scenen ved prisuddelingen Juno Awards i Vancouver i Canada, hvor han var vært, skriver Today.com.

Efter familietragedie: Michael Bublé dropper prisuddeling

Afslørede glad nyhed på scenen

– Du har fyldt mig med glæde, kærlighed og held. For fem år siden, da jeg var vært for første gang i Regina, bragte du mig held og jeg var gravid. Jeg mener, min kone var gravid. Jeg mener, vi var gravide med vores første barn. Ups! Du gjorde det igen. Min kone og jeg er gravid med vores nummer tre, fortalte Michael Bublé, mens publikum jublede.

Kendt sangers treårige søn diagnosticeret med kræft

Parret har i forvejen to sønner – fireårige Noah og toårige Elias.

Du kan se videoklippet, hvor Michael Bublé afslører nyheden, her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu