Verdensstjerne i sorg: Min søn har kræft

fredag d. 4. november 2016 kl: 16. 45 Af: Ritzau Fokus

Sangeren Michael Bublés søn har fået diagnosticeret kræft.

Michael Bublés søn har kræft.

Michael Bublé røber babynyhed på scenen

En stor sorg har ramt Michael Bublé og hans familie.

Sangerens treårige søn Noah, har fået konstateret kræft og undergår nu behandling i USA. Det er blevet offentliggjort på Michael Bublés officielle Facebookside.

– Vi er knuste over vores ældste søn Noahs nyligt stillede kræftdiagnose, står der i opslaget.

– Luisana og jeg har sat vores karrierer på pause for at kunne bruge al vores tid og opmærksomhed på at hjælpe Noah med at blive rask. I denne svære tid beder vi om jeres bønner og respekt for vores privatliv, står der i opslaget.

Gift med skuespillerinde

Den canadiske sanger er gift med skuespillerinden Luisana Lopilato. Foruden treårige Noah har de også sønnen Eli på otte måneder.

– Vi har en lang rejse foran os og håber, at vi med støtte fra familie, venner og fans over hele verden kan vinde denne kamp, om Gud vil, står der i Facebook-opslaget.

Det er ikke længe siden, at Michael Bublé fortalte, hvordan han aldrig havde forudset, hvor meget perspektiv på livet, børn ville give ham.

Efter familietragedie: Michael Bublé dropper prisuddeling

– De er det eneste, jeg går op i. Jeg elsker dem sikkert for meget, hvis det er muligt. De har gjort alt andet så betydningsløst. Øjeblikke, jeg var bange for, og øjeblikke, der før ville overvælde mig, er nu blevet en glæde, fordi jeg har indset, hvor useriøst det er sammenlignet med det, der virkelig er vigtigt, hvilket er Noah og Eli, har Bublé fortalt om at blive far i det britiske tv-show Loose Women.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu