Michael Douglas undskylder for oralsex-svipser

mandag d. 29. juni 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Det var ikke helt gennemtænkt, da Michael Douglas i 2013 sammenkædede sin kræftdiagnose med sit og Catherine Zeta-Jones' sexliv.

Det var ikke helt gennemtænkt, da Michael Douglas i 2013 sammenkædede sin kræftdiagnose med sit og Catherine Zeta-Jones’ sexliv. Foto: Andy Kropa/ANDY KROPA /INVISION/AP

Skuespiller Michael Douglas erkender, at hans sammenkædning af strubekræft og oralsex var uheldig.

Det skabte overskrifter over hele verden, da skuespiller Michael Douglas i 2013 fremlagde sin teori om en mulig forbindelse mellem sin kræftdiagnose og sit og Catherine Zeta-Jones’ sexliv.

Hollywood-ikon fylder 101 år: Er stadig frisk

Selvom flere anerkendte læger støttede Douglas’ teori om, at oralsex kunne have medvirket til udviklingen af strubekræft, så fortryder den 70-årige filmstjerne i dag sin udtalelse.

Spekulationen faldt nemlig ikke i god jord hos Michael Douglas’ kone, skuespiller Cathrine Zeta Jones. Det fortæller han i et interview med Mail Online.

– Det var bare en af de ting, der sker. Jeg fortrød virkelig den forlegenhed, som det satte Cathrine i, fortæller han til magasinet.

Set i bakspejlet havde Michael Douglas nok også gjort klogest i at holde sine teorier for sig selv. I august måned – under to måneder efter oralsex-udtalelsen ramte forsiderne – meldte parret at de var gået fra hinanden.

Det blev dog kun til et par måneder hver for sig, inden parret igen var forenet.

– Vi arbejdede os igennem det. Hvis begge parter er indstillede på at gøre en indsats og få det til at fungere, så er det muligt, siger han.

– Jeg elsker Catherine så højt, højere end nogensinde før. Jeg håber, følelsen er gensidig, tilføjer han.

Douglas' rædselsår: -Min søn knuste mit hjerte

Michael Douglas blev diagnosticeret med strubekræft i 2010, efter flere fejldiagnoser. Han har været fri for kræft siden januar 2011.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu