Michael Jackson og Freddie Mercury udgiver duet i år

onsdag d. 31. juli 2013 kl: 11. 44 Af: Ritzau Fokus
 

Tre duetter med musiklegenderne Michael Jackson og Freddie Mercury udkommer i år. Foto: Colourbox

Selvom de er døde og borte, hvem siger så at man ikke kan lave musik. Det er nøjagtigt hvad musiklegenderne Michael Jackson og Freddie Mercury gør.

To af historiens største musikere til dags dato – popkongen Michael Jackson og Queen-forsanger og rockkongen Freddie Mercury- gik for næsten tre årtier siden sammen om at lave musik.

Hvem synger på Michael Jackson-album?

Men ingen har endnu fået fornøjelsen af at høre, hvordan det lyder, når nogle af tidernes største sangstjerner slår sig sammen. Det bliver der lavet om på nu.

Læs også: Janet Jackson hemmeligt gift

Queen-guitaristen Brian May arbejder sammen med bandmedlemmet Roger Taylor og producer William Orbit om at udgive tre duetter, som Michael Jackson og Freddie Mercury lavede sammen tilbage i 1983.

De blev bare aldrig udgivet, og ifølge Queens manager Jim “Miami” Beach var det uoverstemmelser, der var skyld i, at de to mega-stjerner gik hver til sit.

– Mercury ringede til mig og sagde: Miami, kan du komme herover? Du er nødt til at få mig ud herfra. Jeg optager sammen med en lama, fortæller Jim “Miami” Beach til musikmagasinet NME.

Læs også: Er Freddie Mercurys grav endeligt fundet?

Popkonge detroniseret på hjemmebane

Queen-medlemmet Brian May fik i 2011 adgang til Michael Jacksons studie og har de sidste to år arbejdet på at finpudse musiklegendernes optagelser. Ifølge avisen The Times udkommer de tre sange til efteråret.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu