Michael Jacksons børns skæbne nu tæt på afgørelse!

torsdag d. 26. juli 2012 kl: 7. 56 Af: Kendte.dk NY
 

Tito Jacksonssøn, TJ, søger midlertidig forældremyndighed over Michael Jacksons tre børn.

Hvem synger på Michael Jackson-album?

Paris, Blance og Blanket bor i øjeblikket sammen med Katherine Jacksons nevø, Trent Jackson. Deres bedstemor og værge, 82-årige Katherine Jackson, forsvandt uden at give børnene besked efter en familiekonflikt. Hun opholder sig hos sin datter i Arizona, men de tre børn har ikke kunnet få kontakt med hende i over en uge.

I mandags opsøgte Michael Jacksons søskende Janet, Jermaine og Randy ifølge kilder børnene og forsøgte at tvinge dem med til Arizona.

Tito Jackson har nu fortrudt, at han underskrev et brev med krav om, at eksekutorerne for Thriller-stjernens bo træder tilbage, siger kilden.

Popkonge detroniseret på hjemmebane

”Michaels børn ønsker, at TJ bliver deres midlertidige værge. De har tillid til ham og elsker ham. Selvfølgelig ønsker de, at Katherine kommer hjem, men de har ikke kontrol over det på dette tidspunkt og ønsker bare, at dramaet stopper. TJ’s far, Tito, fortryder nu virkelig, at han underskrev et brev sammen med sine søskende, hvor han bad eksekutorerne for Michaels bo om at træde tilbage. Tito indser nu, at hans søskende kun er ude efter penge, og han vil ikke være del af det,” siger en insider.

Paris, Prince og Blanket har holdt møde med deres advokat, efter at Jermaine, Randy og Janet angiveligt forsøgte at tvinge dem med sig til Arizona.

Del din kommentar

Forsiden lige nu