Michael Laudrup: Bayern vinder Champions League finalen

lørdag d. 25. maj 2013 kl: 14. 11 Af: Kendte.dk NY
 
Michael Laudrup tror på Bayern München i aftenens Champions League finale. - Foto: UEFA

Michael Laudrup tror på Bayern München i aftenens Champions League finale. – Foto: UEFA

Det er en finale, og i en finale kan alt ske. Denne, fodboldens uskrevne sandhed, kender Michael Laudrup naturligvis godt. Men Bayern Münchens sæson har været så suveræn, at Laudrup alligevel peger på sydtyskerne som vinder af CL-finalen lørdag i London.

– Personligt tror jeg mest på Bayern som vinder af finalen, da det virker, som om de har det psykologiske overtag i forhold til Dortmund, siger Michael Laudrup til sporten.dk og tilføjer så:

– Men i sidste års finale troede jeg også på Bayern mod Chelsea på grund af hjemmebanefordelen, så…

Den danske Swansea-træner har i hvert fald ret i, at Bayern i morgen har det mentale overtag i forhold til modstanderen. Afstanden mellem Bayern på førstepladsen og Dortmund som toer i ligaen endte med at blive på 25 point, hvilket er tysk rekord.

Bliv overbo til Laudrup: Luksuslejlighed sat til salg for svimlende beløb

Begge mandskaber har haft en fin sæson, understreger Laudrup. München har smadret alt i ligaen, mens Dortmund har haft en fantastisk CL-turnering, og selv om Laudrup inden semifinalerne pegede på Real Madrid og Barcelona som finale-favoritter, er han alligevel ikke overrasket over, at de to tyske hold er i finalen.

– Jeg ved ikke, om man kan sige, at det er en decideret overraskelse, at Bayern og Dortmund er i finalen. Jeg synes, at de var i den kategori af hold, som jeg troede ville komme langt i turneringen, siger han og fortsætter:

– Bayern har været suveræne i år såvel nationalt som internationalt, og Dortmund har været rigtigt stærke i Champions League. Og så havde de heldet på deres side i returkampen mod Malaga, siger Laudrup, som på trods af de spanske holds finale-fravær ikke vil kalde tyskernes finale-indtog for et tronskifte.

– Jeg synes ikke, man kan sige, at der er en tendens på baggrund af en sæson. Såfremt der også næste år er to tyske hold i Champions League-finalen, ja, så kan vi måske begynde at tale om det, men ikke før, siger han.

Det er ikke kun Michael Laudrup, der tror på Bayern München som CL-vinder på lørdag. Det gør de fleste bookmakere også, og klubben selv er også ret selvsikker. Således har man ifølge engelske medier allerede booket det største festlokale i morgen aften på Grosvenor House Hotel i London med spisning til 1.800 mennesker og mulighed for at holde baren åben til kl. 5 søndag morgen.

Laudrup er blevet skilt

Og der var da heller ikke megen tvivl at spore hos Bastian Schweinsteiger i går, da han deltog i et pressemøde i München.

– Hvis vi når vores højeste niveau, vores yderste potentiale, er vi svære at slå. I denne sæson har vi skridt for skridt nået noget, der ligner perfektion. Derfor er det en god følelse, vi rejser til London med, og jeg håber, at vi kan skrive historie, sagde han til sporten.dk

Del din kommentar

Forsiden lige nu