Dagens fødselar: Michael Meyerheim

Michael Meyerheim har i dag fødselsdag.

Offentliggjort Sidst opdateret

Tv-vært og journalist Michael Meyerheim kan i dag fejre sin 67 års fødselsdag.

Meyerheim blev uddannet journalist på Politiken, hvor han arbejdede i 15 år primært på erhvervsredaktionen, men han var en overgang også med til at lave den kendte satireklumme At tænke sig. Han var også avisens korrespondent i Washington.

Gennembrud i Lykkehjulet

Han fik sit gennembrud på tv i 1988 som den første vært på Lykkehjulet og dermed en af de første værter på TV 2. Han blev siden vært på Eleva2ren og fik sit eget talkshow efter amerikansk forbillede Meyerheim og Co, der var Danmarks første. Senere var han vært i talkshowet Meyerheim After Eight, ligesom han i 1995 var vært på Ugen der gak. Han har også haft en optræden i filmen Min søsters børn fra 2001.

Han var vært på TV 2’s morgenprogram Go’ Morgen Danmark fra premieren i 1996 til 2006. Hans faste makker var Cecilie Frøkjær. Siden 2006 har han været vært på programmet Spørg Charlie på TV 2 Charlie og haft sit eget talkshow, blot kaldet Meyerheim.

Michael Meyerheim var i 1996 med til at stifte produktionsselskabet Skandinavisk Film Kompagni sammen med Ole Stephensen, Erik Stephensen og Jørgen Koldbæk.

Kilde: Wikipedia.

Powered by Labrador CMS