Michael overrasker søndagsskolebørn

tirsdag d. 17. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Michael Jackson startede i søndags dagen med at underholde søndagsskolebørn i Los Angeles, inden han skulle møde i retten til dagens retshøring i Santa Maria.

Besøget skal være kommet helt bag på de omkring 35 søndagsskolebørn som befandt sig i First AME Church. En af pigerne skal have spurgt Michael om hun og de andre børn kan få lov til at besøge hans Neverland-ranch. Michael skal have svaret: “I er alle velkomne når som helst”

Indviklet? Her er de royale med noget til fælles

Michael, som var iført sin sædvanlige “uniform” med røde striber på bukserne og guldbeslag på højre arm, nøjedes med at snakke med søndagsskolebørnene. Pressefotograferne fik taget billeder, men ingen reportere fik lov til at interviewe stjernen. Med sig havde Michael broderen Randy, advokaten Tom Meserau og komikeren Steve Harvey.

Husker du dem? Disse gæstestjerner satte kulør på Rejseholdet

Høringen vil i hovedtræk dreje sig om statsadvokat Tom Sneddons håndtering af Michael i ugerne før der blev rejst tiltale. Det var i november i fjor, at en gruppe politifolk foretog razzia på Michaels ranch i Santa Barbara. Statsadvokatens kontor skal have fremlagt en ny rapport, hvor de tager afstand fra Michael Jacksons påstande om at han blev unødvendig hårdhændet behandlet under pågribelsen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu