Michael Phelps tester ny karriere

tirsdag d. 25. september 2012 kl: 12. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Tidernes bedste svømmer amerikaneren Michael Phelps, afprøver nye talenter efter han indstillede sin karriere.


Michael Phelps tester sine evner indenfor Poker                                                                                               Foto:twitter

Ved sommerens OL i London satte svømmefænomenet Michael Phelps rekord ved at hente sin 18. guldmedalje, hvilket gjorde ham til den mest vindende OL-deltager nogensinde. Dermed sluttede amerikaneren i den grad på toppen, efter at han forhånd havde bebudet at han ville indstille karrieren efter sommerens OL.

 

Til alt held slutter livet ikke som 27-årig (med mindre man er rockstjerne), og Phelps lader til at nyde den nye tilværelse, og de muligheder det fører med sig. ”Verdenshistoriens største atlet” er således gået hen og blevet en entusiastisk golfspiller, og frekventerer jævnligt golfbanerne i Baltimore, hvor han bor.

Se bryllupsbillederne: Sportsikon gifter sig med model

 

Interessen for golf overskygges dog af klart af interessen for  poker, og Phelps har ved flere lejligheder luftet tanken om at prøve at blive professionel pokerspiller, og han ses jævnligt i selskab med pokerstjerner som Antonio Esfandiari og Phil ”Unabomber” Laak.  (se dem ved at klikke på linket)

 

Benægtede milliongevinst
Det kom derfor ikke som den store overraskelse, da det amerikanske gossipsite TMZ for nylig proklamerede at Phelps på en tur til Vegas havde vundet $100.000 i et spil poker på det berømte Caesar’s Palace Casino.

 

Hovedpersonen var dog hurtig til at dementere historien på Twitter:

 

I wish I won a 100k…. Haha not true tho:(“, lød det fra Phelps, der dog næppe går fra hus og hjem af den grund.

 

Du kan følge Michael Phelps på twitter her, og se hvordan det går med pokerdrømmene.

Sportslegende og model er blevet forældre

 

Kilde: Pokerlistings.com

Del din kommentar

Forsiden lige nu