Michael skuffet over Eminem

torsdag d. 14. oktober 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Eminem har klædt sig ud som Michael Jackson i sin nye musikvideo “Just Lose It” og han spytter også en Michael Jackson lignende figur i ansigtet. Det syntes popkongen ikke er spor sjovt, så han forlanger nu, at tv-stationerne boykotter Detroit-rapperen. I videoen er der også en scene, hvor Eminem foregiver at være Jackson, og ligger på en seng omgivet af små drenge. Særligt den scene har gjort den pædofili-anklagede stjerne rasende.

Efter brystsmutter: Super Bowl inviterer Timberlake tilbage

Jacksons talsmand siger, at Michael finder musikvideoen både stødende og ondskabsfuld: “Hele videoen er taktløs hele vejen igennem. Michael er meget skuffer og rigtig gal”, siger talsmanden, der hedder Raymone Bain.

Jackson har ringet rundt til både tv- og radiostationer får at få dem til at reagere på videoen: “Jeg har aldrig haft problemer med Eminem. Derimod har jeg altid beundret ham som kunstner. Men denne video er respektløs over for mig, min familie, mine børn og samfundet som helhed”, sagde han, da han ringede til radioværten på Los Angeles-radioen KKBT-FM. Der er indtil videre ingen, der har valgt at lytte til Michaels krav om at boykotte Eminem.

Del din kommentar

Forsiden lige nu