Michael vil i retten

søndag d. 15. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Michael Jackson, som er tiltalt for sex-misbrug af en mindreårig dreng, er ikke forpligtet til at være til stede under mandagens høring. Ved de seneste høringer har Michael Jackson valgt at udeblive. En kilde fortæller nu, at han denne gang vil møde op for at høre vidneudsagnene på mandag. “Michael kommer på mandag” hævder en ikke navngivet kilde tæt på stjernen. “Han vil være der for at få det hele med. Michael vil være blandt tilskuerne hele mandagen for at høre vidneudsagnene” hævder kilden som ønsker at være anonym.

Dronningen åbner dørene på Cayx

Flere af Michaels familiemedlemmer forventes også at møde op for at støtte Michael. Hver gang Michael er mødt op i retslokalet i Santa Maria, har han været fulgt af forældre og søskende.

Kendte og kongelige indtog Tivoli

Retssagen mod Michael er udsat til den 31. januar. Sagen skulle efter planen være åbnet den 13. september, men dommer Rodney Melville bekendtgjorde i forrige måned, at den var udsat til den 31. januar. Udsættelsen var Michaels og forsvarenes eget ønske. Michael blev i april i år formelt tiltalt for 28 tilfælde af sex-overgreb mod børn. Den 45-årige Michael Jackson nægter al skyld.

Del din kommentar

Forsiden lige nu