Michael vil sagsøge flyselskab

onsdag d. 26. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Michael Jackson vil sagsøge et flyselskab på grund af en videooptagelse. Flyselskabet skulle have optaget en video med Michael Jackson og hans advokat, da de var på vej fra Las Vegas til Santa Barbara, hvor han skulle overgive sig selv. Der blev lavet to videobånd, og på dem kan man se Michael og hans advokat Geragos diskutere deres planer. Flyselskabet skulle givetvis have prøvet at sælge de to bånd.

Geragos udtaler, at Michael har fået en kendelse mod selskabet XtraJet, for at holde dem fra at sælge, duplikere og vise båndene til nogen. Og han advarer desuden alle om, at hvis de finder nogen der har noget med sagen at gøre, vil Michael ruinere dem for alt de ejer og har. Han udtaler desuden, at de vil sørge for at XtraJet lukker deres selskab.

Stjålne Lennon-effekter dukket op i Berlin

Flyselskabet udtaler, at de ikke har filmet Michael i al hemmelighed, men at båndene blev fundet ombord på flyet og at hele sagen er fuldstændigt tåbelig. Men det eneste Geragos havde at sige var, at det var slut med at Michael kun skulle modtage beskyldninger fra alt og alle, nu ville han slå igen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu