Michele Bellaiche i sorg: Mistede mor under Oscar-show

tirsdag d. 6. marts 2018 kl: 19. 23 Af: Elo Christoffersen
Michele Bellaiches mor er død
Tv-vært Michele Bellaiche har mistet sin mor, Lissy Bellaiche. Hun blev 77 år. Foto: Per Arnesen/TV2

Moderen døde under søndagens Oscar-show.

Tv-vært Michele Bellaiche er i sorg. Hun og søsteren har deres mor, Lissy Bellaiche. Hun blev i følge BT 77 år.

Døde under årets Oscar-show

Tv-værten fortæller på sin Facebook-profil, at moderen døde under Oscar-showet natten til mandag:

– Hendes store kærlighed til film fik hende til i knap 40 år at kæmpe for at gøre dansk film synlig i udlandet. Det har bragt hende (og danske film) rundt i hele verden, og hun har som én af de få danskere været flere end 30 gange i Cannes og Berlin filmfestival og så har hun repræsenteret dansk film 3 gange ved Oscaruddelingen i Hollywood. Her har hun siddet i salen sammen andre store stjerner til Oscar-showet. For ja, hun var selv den smukkeste stjerne – og en kvinde med stil. Derfor døde hun også med stil – hjemme og på den 90. Oscaruddeling natten til mandag, skriver Michele Bellaiche.

Hun tilføjer, at moderen har været til inspiration for flere i familien:

Kendt tv-vært single igen

– Min søster og jeg har mistet vores mor. Vores børn har mistet deres mormor, og min far har mistet sin elskede kone gennem 53 år. Hun har været stor inspiration for os og for mange, mange andre mennesker. Hun havde et kæmpe drive og en begejstring for de ting, hun kastede sig ud i gennem hele sit lange liv – og så havde hun en unik livsglæde, som smittede af på alle, hun mødte på sin vej, skriver Michele Bellaiche.

Lissy Bellaiche har gennem de senere år kæmpet med kræft. De sidste tre måneder spredte kræften sig, skriver Ekstra Bladet:

– Jeg har aldrig grædt så meget, som i de sidste tre måneder, hvor kræften tog hurtigt fat. Da Lissy døde holdt jeg hende i hånden. Det var en stille og smuk død. Og hun døde selvfølgelig på Oscar-natten, fortæller Lissys mand, Roger Bellaiche, til Ekstra Bladet.

Endnu en populær tv-vært går fra borde hos TV2

Lissy Bellaiche bisættes på fredag.Del din kommentar

Forsiden lige nu