Mickey Mouse bliver 75 år

tirsdag d. 18. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Mickey Mouse kan nu fejre sin 75 års fødselsdag på lærredet. D.18 november i 1928 tegnede Walt Disney sin første udgave af Mickey Mouse. Dene udgave kan man se i den første tegnefilm med Mickey, Steamboat Willie. Walt tegnede Mickey mens han sad i et tog. Fødselsdagen bliver fejret på bedste Disney manér. På torsdag vil der blive afsløret 75 statuer Walt Disney World i Florida, designet af entertainere som John Travolta, Sir Elton John og Andre Agassi.

Mediekåring: Her er verdens mest skandaløse prinsesse Pilou Asbæk i Game of Thrones: Rollen var en åbenbaring

Desuden er der blevet lavet US frimærker med Mickey på, og alle Mickeys gamle film vil blive genudgivet. Mickey har været med i over 140 film, adskillelige tegneserier, og er med på diverse produkter som nattøj og ure. Man kan gå hen til næsten hvilken som helst 4 årig og hvilken som helst 70 årig, og spørge om de kender Mickey Mouse, og så vil de begge helt sikkert svare, at Mickey er en helt speciel ven.

Mickey Mouse er den største tegnefilmsfigur nogensinde, der stadig er så berømt, og som er et filmselskabs ansigt udadtil. Man kan finde Mickeys ører overalt i verden. Til næste år træder Mickey ind i den digitale verden. Mickey's Twice Upon A Christmas bliver computerlavet, og vil kun udkomme på vhs og dvd.

Del din kommentar

Forsiden lige nu