Midt i Tour de France: Stjernerytter skal skilles

torsdag d. 19. juli 2018 kl: 16. 25 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Peter Sagan skriver på Facebook, at han skal skilles. Selv er han i gang med at køre Tour de France.

Cykelrytteren, verdensmesteren, Peter Sagan er i øjeblikket i færd med at køre Tour de France. Midt i det hele afslører han dog, at situationen på hjemmefronten ikke kører som smurt i olie. Han skal nemlig skilles.

Vilde skilsmisser: Nogle gange kan det godt betale sig at blive i ægteskabet

Det skriver Sagan, der er slovak, på sin Facebook-profil.

“Efter en lang og tankefuld snak er Kate og jeg kommet frem til den konklusion, at vi vil have det bedre, hvis vi bliver separeret som par. Vi føler, vi skal fortsætte vores liv som gode venner, og si er enige om, at det er den rette beslutning”, skriver han blandt andet.

Parret, der foruden Peter tæller Katarína Smolková, blev gift i 2015 og bor til daglig i Monaco.

“Vi blev forelskede, gik gennem en fantastisk rejse sammen og blev velsignet med en smuk og dejlig søn, Marlon. Kate har været en vigtig del af mit liv, støttet mig alle disse år i min professionelle karriere og er en god mor. Vi har ingen hårde følelser for hinanden, vi vil bare gå hver vores vej med gensidig respekt.

Nu er det slut: Kendis-søn skal skilles fra konen

Vores hovedfokus vil nu være Marlon. Vi vil gøre vores absolutte bedste for at skabe et omsorgsfuldt miljø til hans opdragelse og være de dedikerede og kærlige forældre, han har brug for”, skriver Sagan og slutter:

“Jeg vil ikke kommentere det yderligere, og det beder jeg alle respektere”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu