Mike Tyson er god nok

tirsdag d. 6. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Som vi tidligere har fortalt, har også den tidligere sværvægtsbokser Mike Tyson ladet sig indskrive på afvænningsklinikken Wonderland for at få styr på sine misbrugsproblemer.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

De øvirge patienter på stedet havde allerede deres hyr med skuespillerinden Lindsay Lohan, som de var godt trætte af, da Tyson meldte sin ankomst, og man kunne nok have frygtet, at tingene kom til at gå helt galt på klinikken, da Tyson jo heller ikke just er kendt for at høre til de allermest medgørlige.

Men der er ingen problemer overhovedet, siger kilder på klinikken. Tværtimod beskriver medpatienterne bokseren som “den mest ydmyge, rareste og mest ægte betænksomme” berømthed, de nogensinde har mødt. Inden han kom til klinikken, var Tyson selv bange for, at de andre patienter ville hade ham på grund af alt det rod, han har været ude i, men sådan er det altså ikke. På Wonderland er Tyson bare en helt almindelig mand, der som alle andre prøver at få styr på sit liv, og i modsætning til den ultra-besværlige Lindsay Lohan har Iron Mike ikke forlangt eller fået nogen form for særbehandling.

Del din kommentar

Forsiden lige nu