Mikkel Beha genforenes med sønnerne

onsdag d. 23. september 2015 kl: 7. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Mikkel Beha Erichsen er klar til nye sejler-eventyr med familien. Pressefoto

Mikkel Beha Erichsen er klar til nye sejler-eventyr med familien. Pressefoto

I næste uge bliver Mikkel Beha Erichsen genforenet med sine sønner, som har sejlet på egen hånd i næsten tre år

Mikkel Beha Erichsen og hustru Marian Midé Andersen har ikke set deres sønner Theis og Emil i flere måneder. De to store drenge har sejlet på egen hånd, men nu er det tid til endnu en familietur.

Familien mødes på Salomon-øerne i Stillehavet, hvor de sidste optagelser til “Kurs mod fjerne kyster” skal i hus.

– Selvfølgelig savner vi dem. Tidligere på sommeren var der otte måneder, hvor vi ikke har set hinanden. Det er lang tid, selvom de er store drenge. Men når man ved, at de har det godt, så gør ikke så meget, siger Mikkel Beha Erichsen ifølge TV2.

Familien Beha er Havana utro: Nyt eventyr i ny båd

Men det er en enorm stolthed, der også præger den erfarne sejler:

– Det er dejligt. Det er med kæmpe stolthed, at jeg har set dem vokse med opgaven og tage skipperansvaret på sig og set dem trives med det sociale liv ombord, siger Mikkel Beha Erichsen.

Familiens yngste må blive hjemme

De næste to måneder sejler familien så med to af drengens venner og en fotograf rundt ved Salomon-øerne, Vanatu og måske også Papua Ny Guinea. Den yngste, Alfred på 15 år, må dog blive hjemme, for han er startet på efterskole. Han har dog sejlet med sine brødre i sommer – så han er ikke ked af at skulle blive hjemme.

På turen skal familien blandt andet dykke blandt hundredevis af flyvrag, der blev skudt ned under anden Verdenskrig nær Salomon-øerne.

– Der findes der også saltvandskrokodiller, som er nogle hidsige nogle, der bliver syv-otte meter lange, fortæller Mikkel Beha Erichsen.

Mikkel Beha mener ikke, at turen bliver klaustrofobisk.

Elsket tv-vært afslører vild nyhed: Kommer til at ændre vores liv radikalt

– Det er noget, vi har øvet os på hele livet. Det er der, vi fungerer allerbedst, siger han.

– Og så kan man nogle morgener, hvis man synes, at der er lidt mange mennesker, tage en dykkerflaske og sætte sig ned på 20 meter vand. Så er der ikke nogen at tale med. Og så er man klar til at komme op og tage morgenkaffen en halv time senere, siger han.

Del din kommentar

Forsiden lige nu