Mikkel Boe Følsgaard tager pause fra skuespil

lørdag d. 28. februar 2015 kl: 7. 30 Af: Ritzau Fokus
 

Mikkel Boe Følsgaard, kendt fra “Arvingerne” og “En kongelig affære” tager en pause fra skuespillet. Foto: RASMUS FLINDT PEDERSEN/POLFOTO

Mikkel Boe Følsgaard tager sig en velfortjent pause fra skuespillet.

Danskerne lærte ham for alvor at kende som Emil Grønnegaard i DR’s familiedrama “Arvingerne”, der hver søndag trak omkring halvanden million seere til.

Men med flere forskellige filmroller ved siden af tv-optagelserne, har det været nogle travle år for Mikkel Boe Følsgaard, der nu har besluttet sig for at tage en pause fra skuespillet og rejse tre måneder til England.

Netflix på vej med dansk serie: Kæmpe forventninger

– Min kæreste skal læse derovre på et universitet i Norwich. Så jeg tager med og er hjemmegående far for vores lille dreng, siger Mikkel Boe Følsgaard til Newspaq ovenpå et hektisk år.

Livet som hjemmegående far bliver dog lidt af en omvæltning for skuespilleren, der i perioder er vant til at have mange bolde i luften, men han frygter ikke, at tre måneders pause vil sætte hans karriere bagud.

– Når jeg har lavet så meget, så er det en rimelig brat opbremsning at sige, at man trækker stikket. Men jeg har det vildt godt med beslutningen og glæder mig virkelig meget. Fordi det kan hurtigt blive sådan, at man bare hopper fra det ene til det andet projekt uden at stoppe op og få ny energi, siger Mikkel Boe Følsgaard.

Han vil ikke sige, at en pause har været tiltrængt, men glæder sig nu bare over, at den bliver aktuel.

– Jeg ved ikke, om jeg har brug for det, men jeg glæder mig til bare at have én ting at fokusere på, og det er at være sammen med min søn. Det bliver rigtig fedt at have tre måneder, hvor man ikke skal andet end at skifte bleer, gå ture og kigge på fugle, siger Mikkel Boe Følsgaard.

Skuespiller i dansk Netflix-serie: Der er en anden pose penge i det

Sammen med kæresten Freja har han sønnen Teodor på knap halvandet år.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu