Mikkel Hansen skifter til den franske klub Paris Handball

tirsdag d. 21. august 2012 kl: 7. 45 Af: Kendte.dk NY
 

Mikkel hansen skifter til franske Paris handball Foto:Metroexpress.dk

 

Håndboldspilleren Mikkel Hansen skifter til den franske klub Paris Handball på en fireårig kontrakt.

Det bekræfter han over for TV 2 Sporten. Klubben har samtidig ifølge den franske sportsavis L’Équipe offentliggjort klubskiftet på sin Facebook-side. 24-årige Mikkel Hansen har stået uden klub, siden AG København for nylig lukkede. Men mandag aften er han blevet præsenteret i den franske klub.

Dansk håndboldstjerne skal være far

Læs også: Mikkel Hansen er arbejdsløs

Mikkel Hansen, der var med på det danske OL-hold, der nåede kvartfinalen ved legene i London, har tidligere repræsenteret Virum-Sorgenfri, GOG og FC Barcelona.

Verdens bedste spiller
Siden AG København lukkede og slukkede har Mikkel Hansen været rygtet til flere storklubber, men valget er altså faldet på pariserklubben, der har oprustet kraftigt til den nye sæson. Således kan danskeren, der bærer titlen som Verdens Bedste Håndboldspiller, se frem til at spille sammen med navne som Didier Dinart, Luc Abalo og Robert Gunnarsson.

Mikkel ville til udlandet
Flere af Mikkel Hansens tidligere klubkammerater fra AG København er i færd med at sammensætte et nyt dansk storhold med base i både Kolding og København, men Hansen var hurtigt ude med en melding om, at hans fremtid ikke lå i den danske liga.

I stedet skal han nu spille i den franske håndboldliga, hvor Paris Handball i sidste sæson sluttede på en 12. plads lige over nedrykningsstregen.

Mikkel Hansen en ud af tolv nye spillere
Klubben har dog oprustet voldsomt og med Mikkel Hansen om bord er der tilføjet 12 nye spillere til truppen i sommerpausen, mens kun to har forladt det franske hovedstadshold. Den franske sportsavis L’Équipe skriver, at aftalen med Mikkel Hansen er “et nyt stort kup for den nye magtfaktor i fransk håndbold”.

Bagspilleren har været en nøglespiller på det danske landshold de senere år, hvor det er blevet til sølv ved verdensmesterskaberne i 2011 og guld ved europamesterskaberne i år.

Kronprinsesse og håndboldstjerne lancerer fælles projekt

Han blev efter begge turneringer udtaget til det såkaldte all star-hold, og i forbindelse med EM-triumfen i Serbien blev Mikkel Hansen den tredjemest scorende spiller i turneringen.

Kilde: ritzau

Del din kommentar

Forsiden lige nu