Go’ Morgen Danmark-vært “lidt hemmelig” gift

onsdag d. 16. august 2017 kl: 12. 09 Af: Ritzau Fokus
Mikkel Kryger gift
Tv-værten Mikkel Kryger og hans kæreste, Mill Mynthe, er blevet gift og kan nu kalde sig mand og kone. Foto: Per Arnesen/TV 2.

Tv-værten Mikkel Kryger og hans kæreste, Mill Mynthe, er blevet gift og kan nu kalde sig mand og kone.

Tv-værten Mikkel Kryger har for alvor cementeret sin kærlighed til kæresten Mill Mynthe.

Ved en vielse, som Kryger selv betegner som “lidt hemmelig”, sagde parret nemlig ja til hinanden på Københavns Rådhus i sidste uge.

Populært tv-program gør comeback: Får ny vært

Det afslører Voice Junior-værten over for TV2.

Eneste vidne var parrets søn

Parret havde taget pænt tøj på, medbragt en buket blomster fra vejkanten og med deres søn, Max, som eneste vidne fra familien, sagde parret ja til hinanden.

– Da jeg friede til Mill, var det også bare os tre. Og så synes vi, at det var meget smukt, at vi kunne holde det til os tre – vores lille familie. Når der er andre mennesker omkring, skal man også forholde sig til dem. Her kunne vi bare forholde os til hinanden, fortæller Mikkel Kryger.

Venner vidste intet

Den nære familie kendte godt til parrets planer om at gifte sig, men for mange venner kom vielsen som en stor overraskelse.

Især parrets forældre havde i begyndelsen svært ved at forstå, hvorfor de ikke var inviteret med til brylluppet.

– Men efter at det lige havde bundfældet sig, var de selvfølgelig både forstående og respekterede vores valg om, hvordan dagen skulle være, lyder det fra Mikkel Kryger.

Juletradition gentages for tredje gang

Efterfølgende fejrede ægteparret den store dag med en tur på badehotel, og i weekenden fik familien lov at ønske parret tillykke ved en familiefrokost.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu