Producer til Kunis: Smid tøjet eller mist karrieren

lørdag d. 5. november 2016 kl: 18. 35 Af: Ritzau Fokus

Skuespillerinden Mila Kunis raser over sexisme i Hollywood. Hun er færdig med at gå på kompromis.

– Du kommer aldrig til at arbejde i den her by igen!

Sådan sagde en producer til Mila Kunis, da hun nægtede at smide tøjet i et mandemagasin for at promovere en film.

Det skriver den 33-årige skuespillerinde i et åbent brev, som hun har offentliggjort på sin mands hjemmeside, om sexisme i Hollywood.

Nægtede producers befaling

Kunis har tidligere følt sig presset til at gøre ting i frygt for at miste karrieren, men denne gang nægtede hun at følge producerens befaling, og det fik ikke andre konsekvenser for hende, end at hun nu har lært at stå op for sig selv.

– Jeg blev objektiviseret, og for første gang i min karriere sagde jeg nej. Jeg var ikke længere villig til at underkaste mig et naivt kompromis, som jeg tidligere var, raser den ukrainskfødte skuespillerinde i indlægget på aplus.com.

Hollywood-par afslører: Det skal vores baby hedde

– Filmen tjente masser af penge, og jeg endte med at få arbejde i byen igen og igen og igen. Verden sluttede ikke af det, skriver hun.

Den Golden Globe-nominerede skuespillerinde har hittet med roller i “Black Swan”, “Ted” og som stemme i satireserien “Family Guy” og har stadig beholdt tøjet på.

Klart budskab

Derfor har hun et klart budskab til alle sine medsøstre:

– Vi er opdraget til at tro, at hvis vi siger fra, så mister vi vores levebrød og ender i undergang. Vi vil ikke fremstå som mokker. Så vi går på kompromis med vores integritet og håber på forandringer.

– Jeg er færdig med kompromisser. Når jeg bliver konfronteret med en af disse kommentarer, stopper jeg nu op og siger fra, skriver Kunis, der har en personlig besked til produceren, der bad hende smide tøjet dengang:

– Jeg kommer til at arbejde i denne by igen, men aldrig mere sammen med dig.

Populært Hollywood-par bliver forældre igen

Mila Kunis venter i øjeblikket sit andet barn med Ashton Kutcher. Parret har i forvejen datteren Wyatt Isabelle på to år.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu