Miley Cyrus’ ekskæreste kysser med en ny

fredag d. 20. september 2013 kl: 8. 58 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespilleren Liam Hemsworth gør tilsyneladende sit for at komme sig over bruddet med Miley Cyrus. Foto: Dan Steinberg DAN STEINBERG/INVISION/AP

Popsangerinde endt i strid med modehus

Det tog ikke lang tid for Liam Hemsworth at komme sig over bruddet med Miley Cyrus.

Det er kun få dage siden, en talsmand bekræftede, at sangerinden Miley Cyrus og hendes kæreste, skuespilleren Liam Hemsworth havde brudt forlovelsen.

Men Liam Hemsworth, der blandt andet er kendt fra filmen “Hunger Games”, spilder bestemt ikke tiden.

Han kysser nemlig allerede med en anden.

På paparazzi-billeder, der lige nu florerer på nettet, kan man se, hvordan den unge Hemsworth tilsyneladende har kastet sin kærlighed på en ny pige – nemlig den 23-årige sangerinde og skuespillerinde Eiza González.

Liam Hemsworth havde ellers været på knæ for Miley Cyrus, der havde takket ja til frieriet, men noget er altså gået galt for de to unge superstjerner, der var kærester i flere år.

Miley Cyrus har været en del i vælten på det seneste efter en skandaløs optræden ved MTV Video Music Awards, hvor hendes tunge og bagdel fik mange til at ryste på hovedet.

Ariana Grande til Manchester-fans: -Tak for at være stærke

Se billederne af Hemsworth og hans nye flirt her: http://uk.eonline.com/photos/9881/liam-hemsworth-eiza-gonzalez-s-steamy-makeout-session/314366

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu